VI SÖKER NY KOLLEGA

Project Sales Engineer
Representera världsledande tillverkare

Vårt mål är att vara våra kunders och våra leverantörers bästa samarbetspartners, genom att svara upp och överträffa de krav och förväntningar de ställer på oss vad gäller kompetens, kvalitet och service. Vi har kommit en bra bit på vägen mot detta och representerar idag ett antal världsledande tillverkare på den Skandinaviska marknaden. Merparten av våra kunder finns inom läkemedelsindustrin, men vi levererar också utrustning till livsmedels- och kosmetikaindustrin.

Din huvuduppgift blir att bearbeta, fördjupa och bredda relationerna med etablerade kunder, men också ren nykundsbearbetning. Du kommer även att ta över ett antal potentiella projekt hos kunder där investering i en produktionslinje är på gång eller ligger i planeringsfas. Här fortsätter du bearbetningen och driver processen vidare mot affärsavslut. Därefter svarar du för projektering i nära samarbete med kund och leverantörer. Leverantören genomför installationen medan du koordinerar projektet och ser till att allt löses på ett professionellt och smidigt sätt där kundens upplevelse står i fokus. Du blir också ansvarig för några av våra leverantörer. Här blir du vår produktspecialist och också den som stöttar dina kollegor med djupare produktkunskap vid behov. Arbetet innebär en del resande inom Skandinavien och Europa, antalet resdagar uppskattas till ca 80/år.

Vi söker dig som är ingenjör på högskolenivå och gärna har några års erfarenhet av teknisk projektförsäljning. Du är duktig på att bygga långsiktiga relationer, motiveras av att se resultat av dina insatser och har uthålligheten att driva investeringsaffärer till avslut. Viktigt är också goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.

Vi erbjuder ett stimulerande och självständigt arbete i en positiv miljö med goda möjligheter till både utbildning och utveckling. Och sist men inte minst, vi har kul ihop!

För ytterligare information kontakta Jan Waxberg tel. 031-333 52 09 på Mercuri Urval eller Jan Johannesson, VD Gotapack, tel. 0708-160 200. Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-05557), snarast dock senast den 1juni 2012.