Pester

Pester beläget i Wolfertschwenden i Bayern i södra Tyskland är ledande tillverkare av slutförpackningsmaskiner för läkemedels och kosmetikindustrin.

Pester är ett hundraårigt företag, som började tillverka sträckbanderolleringsmaskiner 1972. Därefter har detta innovativa företag utvecklat ett komplett slutförpackningsprogram som: sträck/krympfilmare, helinslagare, lådpackare, pallastare och kombipackare.

Deras slogan "inspired by technology" säger rmycket om Pesters idé som företag.

Pester utvecklade den första Sträckbanderolleringsmaskinen PEWOpack 250 med balkong-konstruktion. Maskinen är byggd helt med servomotordrift och är endast 1 m lång inklusive staplare!

Vidare har Pester vidareutvecklat sin helinslagnings/kuvertförslutningsmaskin PEWOfold också denna med balkong-konstruktion.

Deras modultänkande gör att Pester kan erbjuda en stor flexibilitiet att förpacka de mest varierande produkter på samma produktionslinje med enkla snabba formatbyten

Pester kan idag även erbjuda den mest kompakta slutförpackningslinjen på marknaden bestående av en , lådpackare och pallastare model SLP compact.

Kontakta oss gärna för mer information.